0888 86 22 33 kantora@rastashki.com
Select Page

Наказателнo правo

Наказателно право е юридическа сфера свързана с обществените отношения, които възникват при извършено престъпление и привличане на извършителя към наказателна отговорност. Нашата адвокатска кантора специализира в този клон на правото.

Адвокатско дружество „Димова, Расташки & КО“ предоставя широк спектър от юридически услуги във връзка с наказателноправни казуси, включително представителство по наказателни дела.

Какви услуги предлагат нашите адвокати по наказателно право

Екипът ни от опитни криминални адвокати предлага правни консултации във връзка с всички въпроси, които могат да се отнесат към наказателното право.

Можем да ви съдействаме когато сте пострадал от престъпление или ако сте обвинен в престъпление. Ние предлагаме следните услуги:

 1. Дела за обезщетение при пострадал от престъпление.
 2. Изготвяне на частни тъжби при престъпления от частен характер и водене на дела.
 3. Дела за обезщетение при лекарска грешка.
 4. Съдействие при разпит на обвиняем или на свидетел.
 5. Съдействие пред полиция или следствие на досъдебно производство.
 6. Обжалване на мерки за неотклонение домашен арест и задържане под стража.
 7. Сключване на споразумение с прокурор с цел смекчаване на наказанието.
 8. Съдебно представителство по наказателни дела.
 9. Обжалване на присъди и решения на съдилищата.
 10. Водене на дела за обезщетение срещу прокуратурата и държавата при оправдателни присъди и съдебни решения.
 11. Дела за реабилитация и кумулация на наказания.

Тук се включват казуси, които произтичат от извършено престъпление по българския Наказателен кодекс (НК) – юридическият факт, който поражда наказателноправни отношения.

Може да се обърнете към нас, когато са налице дори и само съмнения за извършено престъпно деяние.

Възбудено е наказателно преследване срещу вас?

Може да се ползвате от защитата на добър адвокат наказателно право в лицето на наш компетентен юрист с богат опит от спечелени наказателни дела.

Работата на наказателния адвокат като защитник на обвиняемия или подсъдимия е да организира по най-благоприятния начин защитата на представляваното лице и ние ще използваме всички законови прийоми, за да го направим.

Налице е противоправно посегателство срещу законовите ви права, което има престъпен характер?

Обърнете се към нас за ефективно правно съдействие!

Наш специалист ще се погрижи за пълното изясняване на случая, събиране на всички необходими, относими и допустими доказателства и получаване на справедливо обезщетение за нанесените ви вреди.

Какви казуси може да представите пред адвокат наказателно право

Винаги, когато става въпрос за деяние, което може да се квалифицира като някое от изрично уредените в НК престъпления, казусът може да бъде отнесен до криминален адвокат.

Адвокатите по наказателно право в нашата адвокатска кантора са опитни при защита на пострадал или деец при престъпления като обида, клевета, телесна повреда, управление на МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества, домашно насилие, дела за наркотици, кражба или длъжностно присвояване, документни престъпления, митнически и данъчни престъпления и др.

Тъй като сме запознати в дълбочина не само със законовата уредба, но и със съдебната практика в областта, можем да ви бъдем от полза с вашия казус по различни наказателни дела.

Опит, компетентност, бързина, коректност и конкурентна цена при наказателни дела

Предоставяме всичко това, с цел да бъдем от максимална полза на всеки, който има нужда от правна защита по наказателни дела.

Изграждаме професионална връзка на лоялност с нашите доверители и даваме увереност, че всички възможни законови средства ще бъдат използвани за разрешаване на случая по най-благоприятния за страната начин.

Имате нужда от много добър адвокат наказателно право в София, който ще се ангажира истински с вашия случай?

Може да се свържете с адвокатската ни кантора  на посочения телефон, чрез e-mail или да заповядате директно в нашата кантора на указания по-долу адрес!

Адвокатска защита в Наказателни Дела

Имате нужда от добър адвокат по наказателно право за вашето наказателно дело?

☏ Свържете се с адвокат от кантората