0888 86 22 33 kantora@rastashki.com
Select Page

Юридически услуги

Тук може да изберете и комплекс от юридически услуги, свързани със създаването, управлението, воденето на дейността, прехвърлянето и прекратяването на търговска фирма. В адвокатска кантора „Димова, Расташки & CO”, гр. София се провеждат правни консултации във всички сфери на правото. Адвокатите в дружеството разполагат с тясна специализация в областта на наказателното право и делата срещу частни съдебни изпълнители.

Юридически консултации, изготвяне на документи, извършване на проверки в държавни регистри, подготовка и изповядване на сделки, водене на дела и обжалване пред съда – всичко това е обхванато от юридическите услуги, предлагани от нашите адвокати.

 

Запознайте се с основната част от нашите юридически услуги

ТРУДОВО ПРАВО

НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО

ДЕЛА СРЕЩУ ЧСИ

ДЕЛА СРЕЩУ МОНОПОЛИСТИ

ТЪРГОВСКО ПРАВО

  • Регистрация на фирма
  • Прехвърляне на фирма
  • Прекратяване на фирма
  • Изготвяне на договори
  • Назначаване на нов управител
  • Смяна на адрес на фирма

Правни и юридически услуги за всеки

Не се колебайте да се свържете с юристите на кантората по всеки проблем от нюанса на трудово право, семейно право, наказателно, административно или търговско право. Кантората предлага и юридически услуги, свързани с водене на дела срещу Топлофикация, ЧЕЗ, ВиК и други монополисти.

Съществен аспект от дейността на кантората е представителството по съдебни производства. Ако срещу Вас е заведен иск или е започнало разследване, адвокатите от дружество „Димова, Расташки & CO” са насреща за осигуряване защита на Вашите права и интереси.

В случай, че Вие сте страната, която желае да започне производство срещу друг правен субект, също може да се обърнете към нас за изготвяне на исковата молба, формиране на частна тъжба, претендиране на искове пред съда и водене на цялостното производство.

В кантората може да разчитате на пълна конфиденциалност, задълбочена компетентност и ангажираност за всеки конкретен казус, представен пред нашите специалисти. Тук се предоставят правни услуги на високо ниво, което допринася за разрешаването на правния проблем по най-добрия възможен начин, който законодателството и фактите позволяват.

Може да се свържете с нас по телефон на номера, указан в дъното на страницата или да заповядате директно в кантората на упоменатия в същото поле адрес.

Запазете час за консултация

Свържете се с нас

☏ Свържете се с адвокат от кантората